Maristes Valldemia

banner llibres bo logo

bannerppoo18

Accions pastorals

peleins

projecte-fratelli-video

 La motivaci√≥ dels 5 primers minuts del dia d'avui divendres per a la setmana solid√†ria √©s un altre v√≠deo on hi veurem una cadena de favors i on hi treballarem la solidaritat. Avui √©s el darrer dia, i us volem donar les gr√†cies per tota la vostra participaci√≥ durant aquests 5 dies, tant a les paradetes, com a la xocolatada i a l'esmorzar i dinar solidari d'avui. Segur que aquests diners recollits aniran molt b√© pels nostres amics Miquel i Andr√©s, i que seran de gran ajuda per aquells refugiats que arriben al L√≠ban i necessiten de la seva ajuda!


Cliqueu el seg√ľent enlla√ß per accedir al v√≠deo de Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=PDTOsVnvJb0

projecte-fratelli-video

 La motivaci√≥ dels 5 primers minuts del dia d'avui dijous per a la setmana solid√†ria √©s un altre v√≠deo on hi veurem una cadena de favors i on hi treballarem la solidaritat. Recordeu que dem√† se celebra l'esmorzar solidari! Ajudeu al germ√† Miquel i al Germ√† Andr√©s a fer els somni realitat dels nens que acullen al L√≠ban amb les vostres col¬∑laboracions!!


Cliqueu el seg√ľent enlla√ß per accedir al v√≠deo de Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=SAzZxgKOcYw

fratelliliban

Aquesta setmana que ve, la del dilluns 29 de febrer fins el divendres 4 de març, l'escola torna a treballar la solidaritat per col·laborar amb la ONGD SED. El projecte que motivarem aquest any és el del Projecte Fratelli del Líban, on el germà Miquel Cubeles juntament amb un germà de la Salle Andrés Porras coordinaran una oficina pels refugiats sirians que arriben al Líban.

Aquí us deixem uns PDF's on hi teniu la informació i agenda de la setmana. Cliqueu a sota en els enllaços.

                                       Tr√≠ptic d'activitats                                                    Fotos del projecte

IMGP2841
El passat divendres 29 de desembre vam celebrar a l'escola el dia de la pau i de la no violència. Enguany hem volgut acompanyar aquest dia als refugiats Sirians que han de fugir de casa seva a causa de la guerra. Les activitats es van succeir durant tot el dia, a tots els cursos de l'escola.

Des de primera hora del mat√≠ es van anar fent diversos actes i estones d'interioritzaci√≥ i conscienciaci√≥, acabant tots els alumnes i equip docent al pati de futbol sala per a celebrar l'acte de la pau, on vam poder veure unapetita representaci√≥ del conte "El viatge de Leila" a c√†rrec dels alumnes de 4t d'ESO. Just despr√©s es va llegir el comunicat de la pau, per seguidament escoltar la can√ß√≥ motivadora d'enguany i fer la llen√ßada dels globus blancs al cel de la ciutat. 

Va ser un acte senzill peró que ens consciencia per a seguir lluitant per a la pau a tot el mon i per a l'ajuda dels refugiats sirians que en tan greu situació es troben. Cliqueu a "llegiu-ne més" i mireu les fotos de l'acte de la pau!

Foto notcia Saquet


Ahir per la tarda en Saquet va arribar per fi despr√©s de 3 setmanes de viatge intens de solidaritat per tot el mon! Ja ten√≠em moltes ganes de veure'l, i a l'escola es va muntar una super-festa de benvinguda que va ser tot un √®xit!

advent 

CLICA A LA IMATGE SUPERIOR O A EN SAQUET PER ACCEDIR A LA MOTIVACI√ď DEL DIA

I per concloure les grans setmanes prèvies al Nadal amb en Saquet, el vídeo de totes les classes d'ESO i Batxillerat amb el nostre protagonista

http://youtu.be/YYVw-NOmy-0

Pàgina 1 de 2

mou-te

bondia-19

     SEGUEIX-NOS!

 facebook twitter-logo unnamed

logo alexia

Google-Sites

moodle vall

logo fundaci champ

logo iso

Connexió

You are here