Maristes Valldemia

banner llibres bo logo

bannerppoo18

Pastoral

Sant Marcel·lí

Stmarceli

 Avui √©s St. Marcel¬∑l√≠! I per aix√≤ li volem dedicar un dia especial i poder felicitar-lo pel seu dia, a mes de celebrar-lo l'any del bicentenari!

Ja sabeu que a més de treballar els materials que se us ha proporcionat, haureu de baixar a la plataforma, a l'espai habilitat per a celebrar aquesta festivitat i fer-vos una foto amb la càmara de l'escola (que serà a recepció).

Quines ganes teníem de que arribés aquest gran dia!

El bon dia d'Infantil i Prim√†ria ser√† presentar el material i durant aquests dies anar-lo treballant, i per als d'ESO i Batxillerat us hem preparat una petita din√†mica que la podeu descarregar AQU√ć.

Feli√ß dia de la Mare de D√©u de Montserrat! Tot i que pluj√≥s, anem a celebrar el dia de la Moreneta amb el Virolai i les flors que heu anat treballant durant aquests dies i que haureu de penjar a la zona de les arcades on hi ha les cintes de colors. Unes flors que donaran molta vida i color al dia d'avui! 

Les escoles Valldemia, Salesians i Lourdes estan d’enhorabona perquè arriba la 4a edició de la Marxa Solidària Fem Xarxa. Són ja 4 anys en els quals els alumnes de 3r d’ESO de les tres escoles realitzen un recorregut per les afores de Mataró amb un dos objectius: continuar amb la Xarxa Relacional amb les escoles de Salesians i Lourdes i recaptar diners per al projecte "Un somriure per l'Aleix". L'alumna Maria Fernández de 3r ESO C ha estat la representant de la nostra escola.

Motivacions Setmana Solidària 2017

Setmana especial, motivacions especials. Durant aquesta setmana els 5 primers minuts del dia els treballarem des dels documents que us deixem penjats aqui. Tot i que el PDF posi ESO i BAT, el primer dia es conjunt per a tots els cursos.

PDF de motivacions d'ESO i BAT

pdf icon

PDF de motivacions de CM i CS

 pdf icon

PDF de motivacions de INF i CI

pdf icon

Motivació xocolatada (ESO)

pdf icon

 

 

Setmana Solidària 2017

Ja ha arribat la Setmana Solidària! Enguany treballem el projecte "Emergència Berberati". Tindrem activitats tots els dies! Cliqueu a la imatge de sota per veure el programa sencer.

 Fullinfosetsol17

mapamarista

 

Atenci√≥, fam√≠lies!!! El dia 6 de juny vam celebrar el dia de Sant Marcel.l√≠, fundador dels Maristes. Tot celebrant aquest esdeveniment, hem muntat una exposici√≥ a la capella de l'escola. Aquesta exposici√≥ restar√† oberta tots el dies fins a final de curs de 17:30 a 18:30. √Čs una exposici√≥ que es titula "Un viatge al cor dels maristes". Esteu m√©s que convidats. Podeu anar amb la canalla, per√≤ √©s una exposici√≥ pensada per gent jove i adulta. 

peleins

unnamed

Este domingo 13 de marzo, La 2 de TVE emite a las 11:30 horas su programa Pueblo de Dios dedicado a narrar la situaci√≥n de la guerra en Siria, el trabajo de los hermanos Maristas Azueles en el pa√≠s, la situaci√≥n de miles de personas refugiadas en el vecino L√≠bano y el apoyo de la ONGD SED al Proyecto Fratelli, liderado por hermanos Maristas y de La Salle con el objetivo de trabajar por los derechos de este colectivo en el pa√≠s, en especial de los menores refugiados.

Bajo el t√≠tulo "Siria, la vida en el infierno",  conoceremos la realidad de un pa√≠s que lleva m√°s de cuatro a√Īos en guerra. Adem√°s, podremos escuchar el testimonio de Georges Sobe, marista azul en Alepo.

√Čste es el primer programa de los cuatro que La 2 va a emitir despu√©s de que un equipo de la ONGD SED viajara a Beirut en febrero junto con miembros del programa Pueblo de Dios de TVE. 

Més informació a www.sed-ongd.org

diadona

Des de l'ONGD SED, han realitzat un petit i senzill v√≠deo de sensibilitzaci√≥ per tal de motivar el 8 de mar√ß, Dia Internacional de les Dones. Aquesta acci√≥ correspon a una iniciativa de SED per tal de motivar alguns d√≠es de celebraci√≥ a nivell internacional. En aquest cas, el v√≠deo l'han fet des de la delegaci√≥ de Catalunya i per realitzar-lo han contat amb la col¬∑laboraci√≥ del Centre Obert Compartir de Ciutat Vella, fam√≠lies i educadors/es del centre i volunt√†ries de SED. Despr√©s d'un taller de g√®nere amb les fam√≠lies, es van animar a participar de l'elaboraci√≥ del v√≠deo. Esperem que sigui una bona eina per sensibilitzar a tothom i que la podeu compartir a les xarxes!!

 

Cliqueu el seg√ľent enlla√ß per accedir al v√≠deo de Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=0NvO7m3OuB4

Pàgina 1 de 5

mou-te

bondia-19

     SEGUEIX-NOS!

 facebook twitter-logo unnamed

logo alexia

Google-Sites

moodle vall

logo fundaci champ

logo iso

Connexió

You are here