Maristes Valldemia

banner llibres bo logo

bannerppoo18

BATXILLERAT

Ens plau comunicar-vos que la Carla Moya, ex alumna de l'escola, i el centre hem rebut un premi al millor treball de recerca sobre gent gran: "Alzheimer, una malaltia per escoltar". Donem les gràcies a la Fundació SARquavitae.

grupob 1

lliurament-guardons-xi-premi-prbb-2016 26454257911 oL'Helena Izquierdo de 2n de Batxillerat va rebre un premi pel seu Treball de recerca "Anàlisi fractal del comportament tumoral" en el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona. La felicitem per la feina ben feta però, sobre tot, pel seu esforç.

btl dual web

Enguany hem arribat a un acord amb Academica, una associació que té més de cent escoles als Estats Units, per a poder oferir als nostres alumnes de secundaria l'oportunitat d'obtenir el títol oficial de High School americà, reconegut per tots els seus estats.

El programa "Bachillerato Diploma Dual" ofereix l'oportunitat d'obtenir dues titulacions simultàniament: el batxillerat espanyol i l'americà. D'aquesta manera l'alumne/a cursa estudis en dues escoles simultàniament; a Maristes Valldemia de forma presencial i en l'americana de forma virtual.

Totes aquelles famílies interessades en informar-vos sobre el nostre Batxillerat esteu convocades el proper dilluns 14 de març a les 20h a la sala d'actes de Maristes Valldemia.

Per qualsevol consulta, podeu adre√ßar-vos a la cap d'estudis, la N√ļria Real, mitjan√ßant el correu electr√≤nic Aquesta adre√ßa electr√≤nica s'est√† protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o trucant a l'escola al 93 755 48 60.

img 2492Els nostres alumnes de Batxillerat participen al concurs de Fotofilosofia, on pengen fotografies que escullen o fan ells mateixos i reflexionen sobre les imatges.

Podeu gaudir i pensar si visiteu aquesta pàgina web.

En el document que trobareu adjunt si aneu a "llegiu-ne més", us informem dels horaris de les exposicions orals del vostre Treball de recera.

Podeu parlar amb el vostre tutor, si necessiteu més informació.

Recordem que les dates dels controls de recuperaci√≥ de les mat√®ries suspeses s√≥n el 2 i 3 de setembre.

A m√©s a m√©s de preparar b√© aquesta recuperaci√≥ √©s condici√≥ necess√†ria haver presentat correctament les feines d‚Äôestiu. Sense aquesta feina feta, segons normativa,  no es pot recuperar una mat√®ria. 

El dia 8 de setembre a les 11:00h es lliuraran les notes d‚Äôaquestes recuperacions a les aules corresponents.

L'horari dels ex√†mens √©s el seg√ľent: (aneu a llegiu-ne m√©s)

dimarts, 1 de juliol de 2014 20:07

Feines d'estiu d'ESO i Batxillerat

Publicat a Feines d'estiu
Escrit per Secapestudis

Aquells alumnes que hagin de recuperar alguna matèria han de presentar-se als exàmens de recuperació que es faran el dia 2 i 3 de setembre. Per tal de recuperar la matèria, els alumnes han de lliurar obligatòriament el dia de l'examen la feina que trobaran en aquest enllaç: deuresdestiu.maristesvalldemia.com

En aquest enllaç teniu l'horari de les exposicions del Treball de recerca dels alumnes de 2n de Batxillerat.

Pàgina 1 de 4

mou-te

bondia-19

     SEGUEIX-NOS!

 facebook twitter-logo unnamed

logo alexia

Google-Sites

moodle vall

logo fundaci champ

logo iso

Connexió

You are here