Maristes Valldemia

banner llibres bo logo

bannerppoo18

ETAPA Primària

Aquest proper divendres 28 de març donarem per tancat el segon trimestre, tot i que encara queden dues setmanes per les vacances de Setmana Santa.

A continuació trobeu un document en format PDF on es recullen els continguts i els % que s'han avaluat aquest segon trimestre del curs a cicle superior. Cada nivell (5è i 6è) té un document diferent. Només cal clicar a "llegir-ne més" i obrir el PDF corresponent al curs que volem consultar.

Aquest proper divendres 28 de març donarem per tancat el segon trimestre, tot i que encara queden dues setmanes per les vacances de Setmana Santa.

A continuació trobeu un document en format PDF on es recullen els continguts i els % que s'han avaluat aquest segon trimestre del curs a cicle mitjà. Cada nivell (3r i 4t) té un document diferent. Només cal clicar a "llegir-ne més" i obrir el PDF corresponent al curs que volem consultar.

Aquest proper divendres 28 de març donarem per tancat el segon trimestre, tot i que encara queden dues setmanes per les vacances de Setmana Santa.

A continuació trobeu un document en format PDF on es recullen els continguts i els % que s'han avaluat aquest segon trimestre del curs a cicle inicial. Cada nivell (1r i 2n) té un document diferent. Només cal clicar a "llegir-ne més" i obrir el PDF corresponent al curs que volem consultar.

A continuació trobeu un document adjunt amb els continguts avaluats aquest trimestre als cursos de 5è i 6è. Cal clicar a "llegir-ne més" i descarregar l'arxiu PDF corresponent.

A continuació trobeu un document adjunt amb els continguts avaluats aquest trimestre als cursos de 3r i 4t. Cal clicar a "llegir-ne més" i descarregar l'arxiu PDF corresponent.

divendres, 20 de desembre de 2013 13:37

Continguts avaluats a Cicle Inicial (1r trimestre)

Escrit per Ipcapestudis

A continuació trobeu un document adjunt amb els continguts avaluats aquest trimestre als cursos de 1r i 2n. Cal clicar a "llegir-ne més" i descarregar l'arxiu PDF corresponent.

Dins el Pla per a la Nova Ciutadania de la ciutat de Mataró, al nostre centre hem fet algunes sessions amb els alumnes de 6è de primària per aprendre a jugar a l’Aualé i hem participat en el campionat de la ciutat juntament amb altres escolars. Ja fa força edicions que hi participem, sempre amb un gran èxit.

 

dimarts, 7 de maig de 2013 14:44

NOVAMENT... L'APADRINAMENT!!!

Escrit per Ramos, Jose Luis

Un curs més encetem l'activitat d'APADRINAMENT LECTOR entre 5è i 1r de primària.

Durant quatre setmanes, farem un primer contacte entre padrins i padrines i fillols i filloles per començar a conéixer-nos mutuament de cara a tot un trimestre d'apadrinament el proper curs.

Com cada any per Sant Jordi, 5è fa la sortida per visitar la l'Espai de Lectura de l'antiga Caixa Laietana.

Allà ens han fet un taller de descoberta de la biblioteca, les seves instal·lacions, ús, sales de treball, de multimèdia...

I el millor de la visita: ens han presentat les novetats editorials d'enguany per Sant Jordi i ens han deixat remanar llibres a tort i a dret una bona estona.

Un matí diferent, divertit i profitós.

Si voleu veure el muntatge de fotos i música, ja sabeu... al nostre site de 5è el trobareu ( a "sortides i activitats")

 

Pàgina 1 de 3

mou-te

bondia-19

     SEGUEIX-NOS!

 facebook twitter-logo unnamed

logo alexia

Google-Sites

moodle vall

logo fundaci champ

logo iso

Connexió

You are here