Maristes Valldemia

banner llibres bo logo

bannerppoo18

ETAPA Infantil

Categoria Infantil Descripció de la categoria INFANTIL.

dimarts, 25 de març de 2014 11:35

Continguts avaluats a Infantil (2n trimestre 13-14)

Escrit per Ipcapestudis

Aquest proper divendres 28 de març donarem per tancat el segon trimestre, tot i que encara queden dues setmanes per les vacances de Setmana Santa.

A continuaci√≥ trobeu un document en format PDF on es recullen els objectius/continguts que s'han avaluat aquest segon trimestre del curs a l'etapa d'Infantil. Cada nivell (P3, P4 i P5)  t√© un document diferent. Nom√©s cal clicar a "llegir-ne m√©s" i obrir el PDF corresponent al curs que volem consultar.

Aquests són els objectius que trobareu avaluats a l'informe que lliurarem aquesta mateixa setmana.

 

 

P4 ACABA EL CURS AMB LES COLÒNIES!

Els nens i nenes de P4 vam passar tres dies inoblidables de colònies a Can Miqueló. Van compartir molt bones estones amb els seus companys i les seves mestres. Per uns dies es van convertir en autèntics astronautes i van ajudar al Grugru a poder tornar al seu planeta! El van ajudar a arreglar la seva nau que s’havia espatllat, van conèixer coses noves dels planetes i de l’espai, van cantar, ballar, jugar, van pujar al coet, van compartir els àpats amb els seus amics i van dormir com angelets!

Va ser una bona manera d’acabar el curs i desitjar-nos bones vacances!!

Ens veiem el setembre!!

 

Tal i com us s'indica al fulls d'informaci√≥ de les col√≤nies, enguany no es far√† la reuni√≥ habitual de col√≤nies.  S'ha preferit que els pares pugueu consultar totes les indicacions mitjan√ßant un document PDF on hi surt tot all√≤ que cal saber de cara a una bona preparaci√≥ per a aquesta estada de tres dies fora de l'escola a la casa de Can Miquel√≥ .

Els dies 13, 14 i 15 de maig, els nens i nenes de P3 vam anar de colònies a Mas Banyeres (Centelles).

Vam gaudir molt treballant la granja i el bosc. També vam fer un nou amic, en Tronquet i el vam ajudar a recuperar les fulles i les seves cames.

Van ser uns dies molt divertits i amb moltes aventures.

Esperem repetir el proper curs!!!!!!! A on????? Ahhhhh...... Sorpresaaa!!!!

Els nens i les nenes de P4 estem aprenent molts coses!!! Ja hem acabat el segon trimestre ple d’activitats!!

Hem fet uns racons molt xul·los: aprenent els nombres i la seva quantitat, descomponent els nombres amb dos colors. També hem après quina forma té l’oval, i hem practicat la pinça dels nostres dits pep i pepa per aprendre a escriure molt bé.

 

El dijous 21 de març els alumnes de P5 han gaudit d'un dia d'excursió per a celebrar que han treballat molt durant aquest trimestre que ja acaba. La sortida ha estat a Barcelona, i han visitat la Ludoteca de Sant Andreu i el Parc del Turó del Putget.

Els nens i nenes de P5 han treballat la solidaritat d'una manera molt divertida, que ha estat representant el conte dels tres porquets. Dins del treball de la ERE, en el qual ara mateix s'endinsa en el valor de la solidaritat, els Salts d'aigua, els Glaçons i els Neptuns havien de preparar tota la obra de teatre, fent els decorats, creant unes invitacions pels companys de les altres classes, imaginant els diàlegs,...

Com es tradició a Infantil, per a celebrar la castanyada, els nens i nenes d'Infantil van fer ells mateixos un panellets magnífics. I en van fer quatre, un de xocolata, un de coco, un de pinyons i un amb una ametlla, tot cuinat per ells mateixos i amb un resultat absolutament deliciós... Per llepar-se els dits!

Tal i com s'indica al fulls d'informació de les colònies, enguany no es farà la reunió habitual de colònies i s'ha preferit que els pares pogueu consultar totes les indicacions mitjançant un document PDF on hi surt tot allò que cal saber de cara a una bona preparació per a aquesta estada de tres dies fora de l'escola a la casa de Can Miqueló per a P4 i de la La Llobeta per a P5.

Pàgina 1 de 3

mou-te

bondia-19

     SEGUEIX-NOS!

 facebook twitter-logo unnamed

logo alexia

Google-Sites

moodle vall

logo fundaci champ

logo iso

Connexió

You are here