Maristes Valldemia

banner llibres bo logo

bannerppoo18

Llibres i material escolar

Ja s'ha realitzat el sorteig de les 5 comandes de llibres gratis, entre totes les comandes efectuades en línia a través de www.maristesvendaonline.com, i ens hem posat en contacte amb els guanyadors!

Es reemborsar√† l'import √≠ntegre de la comanda efectuada a trav√©s de la plataforma. En total, l'import retornat als premiats ha estat de 1.149,84‚ā¨.

Moltes felicitats als afortunats!!

A continuaci√≥ trobareu els llistats de llibres de cada curs per al proper curs 2017-18. 

Volem premiar la vostra fidelitat, ja que en adquirir els llibres al col·legi col·laboreu en el sosteniment econòmic del mateix. Per això, aquells alumnes que adquireixin un mínim de dues terceres parts dels llibres de text al col·legi gaudiran d'un 5% de descompte sobre el PVP des llibres adquirits entre els mesos de setembre i octubre.

 Per tal de facilitar el pagament de llibres i material escolar del proper curs, oferim a les fam√≠lies la possibilitat de fraccionar-ne la despesa, tamb√© durant els mesos d‚Äôestiu, a trav√©s d‚Äôun rebut bancari, o b√© en efectiu o targeta, i aix√≠ alleugerir les despeses pr√≤pies dels mesos de setembre i octubre.

mou-te

bondia-19

     SEGUEIX-NOS!

 facebook twitter-logo unnamed

logo alexia

Google-Sites

moodle vall

logo fundaci champ

logo iso

Connexió

You are here