Maristes Valldemia

banner llibres bo logo

bannerppoo18

ESO

Els alumnes de 3r d'ESO que es van presentar a la FLL amb el grup “Robocan” van saber programar i van resoldre els reptes amb força autonomia. En la competició que determina el comportament del robot, vàrem quedar 4ts. Les famílies van sortir satisfetes de la feina dels nanos. Tot i que no es van endur cap trofeu, enguany, aquí va el nostre reconeixement.

Felicitats!

20170128 091014

p1040043


Els alumnes de 1r ESO han anat a la Residència Mare Nostra a cantar nadales amb en Gustavo, professor de Música.

El passat divendres 23 de setembre els alumnes de 4t d’ESO de l’escola Maristes Valldemia de Mataró van fer una sortida a la Font Picant, al poble d’Argentona. A les 9h del matí, van sortir del col·legi caminant i van arribar a la Font aproximadament una hora i mitja més tard.

Un cop allà, els alumnes van esmorzar durant mitja hora i després van realitzar fins les 13h activitats de tot tipus, des de representacions de la vida del fundador de l’escola Marista Marcel·lí Champagnat fins a jocs lúdics com el tres en ratlla o el joc del telèfon. Seguidament, es va escollir el consell de classe i es va deixar una hora per dinar. A les dues de la tarda van partir de nou cap a Mataró on van arribar a dos quarts de quatre a la seva escola.

 

 

 

Raúl Alaber (delegat 4t ESO A)

Enric Monfort (sotsdelegat 4t ESO A)

 

dijous, 29 de setembre de 2016 09:29

Normativa

Publicat a Normativa
Escrit per Secapestudis

A continuació, si aneu a "llegiu-ne més" teniu adjunta la normativa d'ESO i Batxillerat, per si la voleu consultar.

Per motius organitzatius de l'escola, el lliurament de notes de recuperació serà dimarts 6 a les 12:00 i l'horari d'atenció a les famílies serà dijous 8 a partir de les 11:30 fins les 14:00.

Qualsevol dubte, podeu trucar-nos al 93 755 48 60.

img 20160427 093113Alguns alumnes de 3r ESO han participat en el concurs televisiu Pica lletres, un concurs lingüístic en llengua catalana on col·labora l'Institut d'Estudis Catalans. A partir d'aquest dijous dia 5 de maig a les 19:30, el podreu veure per M1TV. 


img 20160409 105823

Un altre concurs en el que participa l'escola, a Secundària, és un concurs de redacció en castellà. Aquí teniu una imatge del dia del concurs amb els alumnes de 2n ESO que van participar-hi. 

Fem Mates!

Publicat a ESO

downloadfile-1

El passat dissabte, alguns dels nostres alumnes van participar en el concurs Fem Mates!

L'escola promou aquest tipus d'activitats en diferents matèries per motivar més l'alumnat i fer crèixer la curiositat envers els estudis. 

LIO

 

Alguns dels nostres alumnes d'ESO i Batxillerat, aquesta setmana, estan gaudint d'un intercanvi que hem organitzat a Lió. Aquests alumnes són alguns que estudien francès com a segona llengua estrangera a l'escola.

Esperem que gaudeixin molt d'aquesta experiència!

Si aneu a "llegiu-ne més" veureu més fotografies.

Pàgina 1 de 5

mou-te

bondia-19

     SEGUEIX-NOS!

 facebook twitter-logo unnamed

logo alexia

Google-Sites

moodle vall

logo fundaci champ

logo iso

Connexió

You are here