Maristes Valldemia

banner llibres bo logo

bannerppoo18


Mitjapensio

 

L'escola ofereix diàriament el servei de mitja pensió adreçat a totes les persones que ho desitgin.

Disposem de cuina pròpia, i degudament autoritzada, dins les nostres instal·lacions.

Els menús s’elaboren mensualment i inclouen els diferents aliments de temporada, tenint en compte els seus valors nutricionals. D’aquesta manera, oferim una dieta equilibrada, rica i sana. A més, sota prescripció mèdica, la cuina de l’escola té prevista l’elaboració de dietes per intoleràncies específiques.

El mateix professorat i monitors del centre tenen cura dels hàbits i comportament dels alumnes durant la mitjapensió. Els alumnes que es queden a dinar desenvolupen un seguit d’activitats, incloses en el servei, mitjançant l’ús tutelat dels patis, la biblioteca, les sales d’ordinadors, i d’altres espais de l’escola. L’objectiu d’aquestes activitats és proporcionar una estona de descans després de dinar.

Recordeu que hem obert una secció per poder gestionar les altes i les baixes de mitja pensió de manera en línia (banner a l'esquerra a la pàgina principal) o clicant aquí. Si preferiu fer-ho sobre paper, mes avall a la pàgina hi teniu l'enllaç per descarregar el PDF corresponent.

La coordinació d’aquest servei va a càrrec de la Cap de Serveis del col·legi, Clàudia Sust, a qui podeu adreçar les vostres consultes ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la )

 

Que vagde gust!

MENÚ DE FEBRER pdf icon

MENÚ DE GENER

pdf icon

Formulari d'alta anual pdf icon Formulari alta-baixa-modif pdf icon
Normativa pdf icon

 


mou-te

bondia-19

     SEGUEIX-NOS!

 facebook twitter-logo unnamed

logo alexia

Google-Sites

moodle vall

logo fundaci champ

logo iso

Connexió

You are here