Maristes Valldemia

banner llibres bo logo

bannerppoo18

ssolidaria

 

La Setmana Solidària és una acció pastoral promoguda des de la ONGD marista SED (Solidaritat, Educació i Desenvolupament) en la que es treballa, durant una setmana lectiva, la sensibilització en la solidaritat dels alumnes de tota l’escola, des de P3 fins a 2n de Batxillerat.

El projecte, que cada any canvia, es treballa durant aquesta setmana de diferents maneres, d'entre les que trobem una aula solidària en la que s'explica la realitat de la situació i les necessitats a assolir, i on també es fa un petit recull del projecte de l'any anterior, per recordar tota feina treballada. També, durant dos dies, al finalitzar l'escola es munten unes paradetes solidàries on tots els alumnes i les famílies de l'escola hi participen i fan les seves aportacions pel projecte en qüestió. També hi ha una xocolatada solidària on hi participen tots els alumnes de l'escola i per clausurar aquesta gran setmana es fa un esmorzar i un dinar solidari on hi participen els nens i nenes de 3r de Primària fins a els més grans de 2n de Batxillerat.

En les properes setmanes podrem anunciar quin serà el projecte de la Setmana Solidària 2016, i així es podrà fer un petit avanç del que es treballarà a l'escola durant aquells dies.

rubon115

mou-te

bondia-19

     SEGUEIX-NOS!

 facebook twitter-logo unnamed

logo alexia

Google-Sites

moodle vall

logo fundaci champ

logo iso

Connexió

You are here