logotopg
Col.legi Maristes Valldemia Mataró

Després de celebrar la Setmana Solidària a l'escola, avui divendres s'ha fet l'esmorzar i el dinar solidari. Al matí, els alumnes d'ESO i BTL han pogut col·laborar amb el projecte d'enguany comprant entrepans i begudes preparats per companys i mestres voluntaris. I al migdia hi ha hagut molt d'èxit al dinar solidari, ja que laumnes de les diferents etapes han compartit l'estona del dinar plegats, amb música i actuacions posteriors.

Ha estat una setmana molt intensa i plena d'activitats especials: aula solidària, xocolatades, firetes...gràcies a tots i totes per haver col·laborat amb el projecte!

LA SOLIDARITAT EN FORMA DE MUSICA

Dos mestres de l’escola, en Gustavo i en Juanjo van compondre una cançó, amb el seu grup musical, pensant en les diferències entre els països del Nord i els països del Sud. La cançó PLANETA2MUNDOS tanca les motivacions de la Setmana Solidària d’aquest any….

AVUI, DEIXEM QUE LA MÚSICA ENS PARLI...

https://www.youtube.com/watch?v=jaBkItwPtLg

ÀFRICA I L'EDUCACIÓ

T’has plantejat mai com es veu la diferència de l’educació amb ulls dels nens i nenes de l’Àfrica? Des de les seves escoles, veuen les nostres i donen les seves opinions de les comparacions...

AVUI, ENS SORPRENEM AMB LES APORTACIONS DELS NENS I NENES D’UNA ESCOLA AFRICANA

http://youtu.be/Dri5YLR4OcI

ÀFRICA I LA CULTURA

Àfrica és un mosaic de cultures i ètnies. Cadascuna amb les seves històries, els seus contes i les seves llegendes…

AVUI, ESCOLTEM UN DELS CONTES TRADICIONALS AFRICANS

http://www.super3.cat/unamadecontes/contes/paisos

ÀFRICA I LA NATURA

Àfrica té molts tresors. La natura n’és un dels més preuats.

Espècies animals i vegetals úniques en el món fan d’Àfrica un continent únic també…

AVUI, VEIEM ELS PAISATGES, ELS ANIMALS, ELS COLORS, DE L’ÀFRICA

https://www.youtube.com/watch?v=_oAgSOPNOGM

ÀFRICA I LA SITUACIÓ DE TANZÀNIA

Àfrica està formada per 53 estats. Saps situar on es troba Tanzània enmig de tots ells? Quin nombre d’habitants té? Quina és l’esperança de vida del país? …?

AVUI, DESCOBRIM LES CARACTERÍSTIQUES BÀSIQUES DEL PAÍS.

http://www.oxfamintermon.org/ca/que-hacemos/paises/tanzania

dimarts, 25 de març de 2014 11:35

Continguts avaluats a Infantil (2n trimestre 13-14)

Escrit per Ipcapestudis

Aquest proper divendres 28 de març donarem per tancat el segon trimestre, tot i que encara queden dues setmanes per les vacances de Setmana Santa.

A continuació trobeu un document en format PDF on es recullen els objectius/continguts que s'han avaluat aquest segon trimestre del curs a l'etapa d'Infantil. Cada nivell (P3, P4 i P5)  té un document diferent. Només cal clicar a "llegir-ne més" i obrir el PDF corresponent al curs que volem consultar.

Aquests són els objectius que trobareu avaluats a l'informe que lliurarem aquesta mateixa setmana.

Aquest proper divendres 28 de març donarem per tancat el segon trimestre, tot i que encara queden dues setmanes per les vacances de Setmana Santa.

A continuació trobeu un document en format PDF on es recullen els continguts i els % que s'han avaluat aquest segon trimestre del curs a cicle superior. Cada nivell (5è i 6è) té un document diferent. Només cal clicar a "llegir-ne més" i obrir el PDF corresponent al curs que volem consultar.

Aquest proper divendres 28 de març donarem per tancat el segon trimestre, tot i que encara queden dues setmanes per les vacances de Setmana Santa.

A continuació trobeu un document en format PDF on es recullen els continguts i els % que s'han avaluat aquest segon trimestre del curs a cicle mitjà. Cada nivell (3r i 4t) té un document diferent. Només cal clicar a "llegir-ne més" i obrir el PDF corresponent al curs que volem consultar.

Pàgina 1 de 20

Connexió

BUTLLETINS

CERCADOR

You are here