logotopgCol.legi Maristes Valldemia Mataró

Aquest matí, 8 alumnes de 6è de primària (el Pedro, el Joan, la Mariona, l'Elena, el Martí, la Janina, la Marina i l'Eduard) han volat cap a Dinamarca amb la Lídia i el Joan per passar quatre dies que segur seran increïbles. Aquest és un dels viatges del projecte Comenius, que es va començar el curs passat quan els alumnes cursaven 5è.  Allà es trobaran amb alumnes de França, Irlanda, Anglaterra i Dinamarca i estan allotjats amb famílies daneses de l'escola d'acollida. Al mes de maig rebrem a Mataró la visita d'alumnes i mestres de totes aquestes escoles.

Podem seguir les activitats i tot el que faran aquests dies a través del següent blog:

http://valldemiacomeniusgoestodenmark.blogspot.com.es/

OBRINT PORTES

El lema d’aquest curs 2014-2015 és «Obrint portes!». El lema és un instrument educatiu i pastoral que ens ajuda a centrar l’atenció en un tema que volem subratllar de forma especial en totes les activitats que duem a terme. «Obrint portes» és una actitud vital, una manera d’enfrontar-nos al curs i a la vida.

L'horari  de les reunions de pares d'ESO i batxillerat és:

1r i 2n d'ESO 15 de setembre a les 19:30

3r i 4t d'ESO 15 de setembre a les 20:30

1r de BAT 16 de setembre a les 20:30

2n de BAT 16 de setembre a les 19:30

La reunió té dues parts: al teatre de l'escola i a les aules dels alumnes.

Us hi esperem. 

El proper quinze de setembre comencen les classes d'ESO i Batxillerat.

L'entrada es farà al teatre seguint el següent horari:

10:45 1r d'ESO.

11:15 2n d'ESO

11:45 3r d'ESO

12:15 4t d'ESO

12:30 1r BTL

13:00 2n BTL

 El servei de menjador és habitual.

Les classes de Batxillerat començaran el dimarts 16 a les 7:55

La circular informativa de la tria de Matèries optatives d'ESO la podeu trobar si aneu a "Llegiu-ner més" en un document adjunt. Les trobareu per cursos i us podeu descarregar la que necessiteu. Recordeu que cal lliurar-la omplerta al tutor el mateix dia 15 de setembre.

 

Recordem que les dates dels controls de recuperació de les matèries suspeses són el 2 i 3 de setembre.

A més a més de preparar bé aquesta recuperació és condició necessària haver presentat correctament les feines d’estiu. Sense aquesta feina feta, segons normativa,  no es pot recuperar una matèria. 

El dia 8 de setembre a les 11:00h es lliuraran les notes d’aquestes recuperacions a les aules corresponents.

L'horari dels exàmens és el següent: (aneu a llegiu-ne més)

Recordem que les dates dels controls de recuperació de les matèries suspeses són el 2 i 3 de setembre.

A més a més de preparar bé aquesta recuperació és condició necessària haver presentat correctament les feines d’estiu. Sense aquesta feina feta, segons normativa,  no es pot recuperar una matèria. 

 El dia 8 de setembre a les 11:00h es lliuraran les notes d’aquestes recuperacions a les aules corresponents.

 Els horaris de recuperació són: (aneu a llegiu-ne més)

dimarts, 1 de juliol de 2014 20:07

Feines d'estiu d'ESO i Batxillerat

Publicat a Feines d'estiu
Escrit per Secapestudis

Aquells alumnes que hagin de recuperar alguna matèria han de presentar-se als exàmens de recuperació que es faran el dia 2 i 3 de setembre. Per tal de recuperar la matèria, els alumnes han de lliurar obligatòriament el dia de l'examen la feina que trobaran en aquest enllaç: deuresdestiu.maristesvalldemia.com

Aquest tercer trimestre està arribant al final i això vol dir que el curs 13-14 també s'està acabant. Ha estat curt però s'ha pogut treballar força. Al llarg d'aquesta setmana us arribarà l'informe d'avaluació dels vostres fills/es. Per tal de poder tenir més informació de què hem treballat i com s'ha avaluat cada un dels apartats, a continuació trobeu els documents PDF de cada un dels nivells (de 1r a 6è de Primària).

Aprofitem per desitjar-vos un molt bon estiu! Ens veiem el curs vinent amb ganes de continuar creixent i aprenent plegats!

Pàgina 1 de 21

Connexió

BUTLLETINS

CERCADOR

You are here