logotopg
Col.legi Maristes Valldemia Mataró

Recordem que les dates dels controls de recuperaci√≥ de les mat√®ries suspeses s√≥n el 2 i 3 de setembre.

A m√©s a m√©s de preparar b√© aquesta recuperaci√≥ √©s condici√≥ necess√†ria haver presentat correctament les feines d‚Äôestiu. Sense aquesta feina feta, segons normativa,  no es pot recuperar una mat√®ria. 

El dia 9 de setembre a les 11:00h es lliuraran les notes d‚Äôaquestes recuperacions a les aules corresponents.

L'horari dels ex√†mens √©s el seg√ľent: (aneu a llegiu-ne m√©s)

Recordem que les dates dels controls de recuperació de les matèries suspeses són el 2 i 3 de setembre.

A m√©s a m√©s de preparar b√© aquesta recuperaci√≥ √©s condici√≥ necess√†ria haver presentat correctament les feines d‚Äôestiu. Sense aquesta feina feta, segons normativa,  no es pot recuperar una mat√®ria. 

 El dia 9 de setembre a les 11:00h es lliuraran les notes d‚Äôaquestes recuperacions a les aules corresponents.

 Els horaris de recuperaci√≥ s√≥n: (aneu a llegiu-ne m√©s)

dimarts, 1 de juliol de 2014 20:07

Feines d'estiu d'ESO i Batxillerat

Publicat a Feines d'estiu
Escrit per Secapestudis

Aquells alumnes que hagin de recuperar alguna matèria han de presentar-se als exàmens de recuperació que es faran el dia 2 i 3 de setembre. Per tal de recuperar la matèria, els alumnes han de lliurar obligatòriament el dia de l'examen la feina que trobaran en aquest enllaç: deuresdestiu.maristesvalldemia.com

A continuació trobareu els horaris del servei de venda de llibres de text i materials del proper curs, i en documents adjunts en PDF, el llistat de llibres de cada curs per al proper curs 2014-15. Cada PDF inclou per a cada llibre l'àrea de la matèria, el títol complert, la col·lecció o projecte al que pertany, l'editorial, l'ISBN i, en alguns casos, alguna observació.

Compte! Els llibres d'angl√®s de Batxillerat han canviat.  

Aquest tercer trimestre està arribant al final i això vol dir que el curs 13-14 també s'està acabant. Ha estat curt però s'ha pogut treballar força. Al llarg d'aquesta setmana us arribarà l'informe d'avaluació dels vostres fills/es. Per tal de poder tenir més informació de què hem treballat i com s'ha avaluat cada un dels apartats, a continuació trobeu els documents PDF de cada un dels nivells (de 1r a 6è de Primària).

Aprofitem per desitjar-vos un molt bon estiu! Ens veiem el curs vinent amb ganes de continuar creixent i aprenent plegats!

..:: CURS 2014-15 ::..

Ja s’ha publicat la convocatòria de sol·licitud d’ajuts individuals de menjador que concedeix el Consell Comarcal a través de la Direcció d'Ensenyament Municipal per al proper curs 2014-15.

després de gairebé tres dies sencers de colònies, aquesta tarda arriben a l'escola els nens i nenes d'Infantil. han estat tres dies i dues nits plens d'emocions, gaudint d'activitats i sorpreses cada dia, ajudant a personatges fantàstics, fent activitats del circ...quan tornin ens hauran d'explicar moltíssimes coses!

Ahir al vespre la dutxa va anar molt b√© i a la nit tots van "caure" al llit de seguida. Aquest mat√≠ el temps acompanya molt i fa solet, aix√≠ doncs a gaudir de les √ļltimes hores enmig de la natura.

Us esperem!

Avui dimecres ha començat l'aventura de colònies pels nens i nenes d'INfantil. Tots tres cursos, P3, P4 i P5 han marxat aquest matí amb mestres i monitors. Tots han arribat bé a les diferents cases i el temps aguanta. El cel està tapat, però no plou. Després de carregar energia amb l'esmorzar, comencen les activitats programades. Recordem que P3 està a Mas Banyeres, P4 a Can Miqueló i P5 a la Llobeta. S'ho passaran d'allò més be!

Aquest mat√≠ han marxat cap a Turquia els alumnes que participen al programa Comenius, acompanyats de les professores Lorena i Teresa. 

En aquest enlla√ß podeu seguir les seves viv√®ncies: 

http://valldemiagoestoankara2014.blogspot.com.es/

Tamb√© mitjan√ßant twitter: 

Twitter -- @ComeniusBeAnoth 


Pàgina 1 de 20

Connexió

BUTLLETINS

CERCADOR

You are here