logotopgCol.legi Maristes Valldemia Mataró

En el document que trobareu adjunt si aneu a "llegiu-ne més", us informem dels horaris de les exposicions orals del vostre Treball de recera.

Podeu parlar amb el vostre tutor, si necessiteu més informació.

El proper dissabte 7 de febrer les portes de Valldemia estaran obertes per fer una visita guiada a l'escola. Per aquestes dates comen√ßa l'aventura de triar escola pels fills i a Valldemia oferim la possibilitat de fer una ruta per l'escola amb mestres de diferents etapes com a guies. La jornada de portes obertes tindr√† lloc al mat√≠, de 10:30 a 13:30h. La visita consta d'una primera part a c√†rrec de l'Equip Directiu del centre per tal de donar informaci√≥ sobre aspectes generals i verticals entre les diferents etapes.

Despr√©s hi ha una segona part on es mostren les aules i espais principals (classes, aules comunes, menjador, laboratoris...). Es fan grups redu√Įts per tal de fer millor aquest acompanyament. Us hi esperem!

I per concloure les grans setmanes prèvies al Nadal amb en Saquet, el vídeo de totes les classes d'ESO i Batxillerat amb el nostre protagonista

http://youtu.be/YYVw-NOmy-0

ATENCI√ď BENVOLGUDES FAM√ćLIES!

L'escola informa que enguany, la missa del pollet serà el dia 24 a les 18h

US HI ESPEREM!

BON NADAL!

I avui dilluns, us regalem l'acomiadament d'en Saquet. Ha estat un gran advent amb una molt bona campanya. Aquí teniu el vídeo:

http://youtu.be/av4tAhsSmlc

L'escriptora Maria Carme Roca, autora de nombrosos llibres de literatura, ha fet una xerrada al alumnes de trecer d'ESO que prèviament havien llegit el llibre Estripar la teranyina. L'autora ha explicat als alumnes el seu procés creatiu en el qual, ella en primer lloc ja té definida l'estructura de la novel·la completament. Un cop té aquesta estructura, proposa diferents solucions narratives d'acord amb el sentit que li vol donar a l'obra.

Benvolgudes famílies,

S'acosten les Festes de Nadal i amb elles l'informe d'avaluaci√≥ d'aquest primer trimestre del curs. Dimarts vinent (√ļltim dia lectiu del trimestre) rebreu aquest informe d'avaluaci√≥ on hi ha tot un seguit d'objectius que s'han treballat amb els vostres fills/es aquests mesos. Adjuntem amb aquesta "not√≠cia" els documents en format PDF corresponents a cada curs, de P3, P4 i P5 respectivament. Si cliqueu a "llegiu-ne m√©s" arribareu f√†cilment a aquests documents. Al principi de cada document hi ha una explicaci√≥ de com s'avaluen aquests objectius, esperem que us siguin d'ajuda per llegir l'informe i comentar cosetes amb els vostres fills/es. Ells s√≥n els protagonistes de l'aprenentatge, aix√≠ doncs segur que us poden explicar algunes coses del que han treballat a la classe i de quina manera ho han fet.

Benvolgudes famílies,

S'acosten les Festes de Nadal i amb elles l'informe d'avaluació d'aquest primer trimestre del curs. Perquè estigueu al corrent dels continguts que s'han avaluat a cada una de les àrees i els blocs adjuntem amb aquesta "notícia" els documents en format PDF corresponents a cada curs, des de 1r fins a 6è de Primària. Si cliqueu a llegir-ne més arribareu fàcilment a aquests documents. Esperem que us siguin d'ajuda per llegir l'informe de notes i poder comentar-ho amb els vostres fills i filles.

I per anar dinalitzant la campanya d'advent, aquí teniu la tercera entrega de vídeos del Saquet!

http://youtu.be/pdXkbWwbFQo

Pàgina 1 de 22

Connexió

BUTLLETINS

CERCADOR

You are here