logotopg
Col.legi Maristes Valldemia Mataró

L'horari  de les reunions de pares d'ESO i batxillerat √©s:

1r i 2n d'ESO 15 de setembre a les 19:30

3r i 4t d'ESO 15 de setembre a les 20:30

1r de BAT 16 de setembre a les 20:30

2n de BAT 16 de setembre a les 19:30

La reunió té dues parts: al teatre de l'escola i a les aules dels alumnes.

Us hi esperem. 

El proper quinze de setembre comencen les classes d'ESO i Batxillerat.

L'entrada es far√† al teatre seguint el seg√ľent horari:

10:45 1r d'ESO.

11:15 2n d'ESO

11:45 3r d'ESO

12:15 4t d'ESO

12:30 1r BTL

13:00 2n BTL

 El servei de menjador √©s habitual.

Les classes de Batxillerat començaran el dimarts 16 a les 7:55

La circular informativa de la tria de Matèries optatives d'ESO la podeu trobar si aneu a "Llegiu-ner més" en un document adjunt. Les trobareu per cursos i us podeu descarregar la que necessiteu. Recordeu que cal lliurar-la omplerta al tutor el mateix dia 15 de setembre.

 

Recordem que les dates dels controls de recuperaci√≥ de les mat√®ries suspeses s√≥n el 2 i 3 de setembre.

A m√©s a m√©s de preparar b√© aquesta recuperaci√≥ √©s condici√≥ necess√†ria haver presentat correctament les feines d‚Äôestiu. Sense aquesta feina feta, segons normativa,  no es pot recuperar una mat√®ria. 

El dia 8 de setembre a les 11:00h es lliuraran les notes d‚Äôaquestes recuperacions a les aules corresponents.

L'horari dels ex√†mens √©s el seg√ľent: (aneu a llegiu-ne m√©s)

Recordem que les dates dels controls de recuperació de les matèries suspeses són el 2 i 3 de setembre.

A m√©s a m√©s de preparar b√© aquesta recuperaci√≥ √©s condici√≥ necess√†ria haver presentat correctament les feines d‚Äôestiu. Sense aquesta feina feta, segons normativa,  no es pot recuperar una mat√®ria. 

 El dia 8 de setembre a les 11:00h es lliuraran les notes d‚Äôaquestes recuperacions a les aules corresponents.

 Els horaris de recuperaci√≥ s√≥n: (aneu a llegiu-ne m√©s)

dimarts, 1 de juliol de 2014 20:07

Feines d'estiu d'ESO i Batxillerat

Publicat a Feines d'estiu
Escrit per Secapestudis

Aquells alumnes que hagin de recuperar alguna matèria han de presentar-se als exàmens de recuperació que es faran el dia 2 i 3 de setembre. Per tal de recuperar la matèria, els alumnes han de lliurar obligatòriament el dia de l'examen la feina que trobaran en aquest enllaç: deuresdestiu.maristesvalldemia.com

Aquest tercer trimestre està arribant al final i això vol dir que el curs 13-14 també s'està acabant. Ha estat curt però s'ha pogut treballar força. Al llarg d'aquesta setmana us arribarà l'informe d'avaluació dels vostres fills/es. Per tal de poder tenir més informació de què hem treballat i com s'ha avaluat cada un dels apartats, a continuació trobeu els documents PDF de cada un dels nivells (de 1r a 6è de Primària).

Aprofitem per desitjar-vos un molt bon estiu! Ens veiem el curs vinent amb ganes de continuar creixent i aprenent plegats!

..:: CURS 2014-15 ::..

Ja s’ha publicat la convocatòria de sol·licitud d’ajuts individuals de menjador que concedeix el Consell Comarcal a través de la Direcció d'Ensenyament Municipal per al proper curs 2014-15.

després de gairebé tres dies sencers de colònies, aquesta tarda arriben a l'escola els nens i nenes d'Infantil. han estat tres dies i dues nits plens d'emocions, gaudint d'activitats i sorpreses cada dia, ajudant a personatges fantàstics, fent activitats del circ...quan tornin ens hauran d'explicar moltíssimes coses!

Ahir al vespre la dutxa va anar molt b√© i a la nit tots van "caure" al llit de seguida. Aquest mat√≠ el temps acompanya molt i fa solet, aix√≠ doncs a gaudir de les √ļltimes hores enmig de la natura.

Us esperem!

Pàgina 1 de 20

Connexió

BUTLLETINS

CERCADOR

You are here