logotopgCol.legi Maristes Valldemia Mataró

Després d'un matí ple d'activitats especials i vivint l'ambient de la diada, us recordem que a partir de les 17:30h a la plataforma de l'escola hi ha tallers de titelles, màscares i la companyia del Mia i la colla gegantera. Us esperem!

Des d'avui dissabte 18, ja s'han iniciat les inscripcions per apuntar-se al Pelegrinatge a Montserrat que se celebrarà els dies 16 i 17 de maig. Per poder accedir a les inscripcions via web, només heu de buscar el banner del pelegrinatge que es troba a la part dreta de la pàgina principal de la plana web i a dins les hi trobareu. No dubteu en apuntar-vos, l'experiència i vivència és sensacional! Som-hi!!!

Benvolgudes famílies,

En nom de l’escola, lamentem profundament l’accident d’avió que ha segat prematurament la vida de moltes persones.

Ens unim a les famílies afectades en el seu dol, i demanem que les tingueu presents en les vostres pregàries.

Especialment per les dels nostres antics alumnes.

Direcció

dilluns, 23 de març de 2015 17:40

Recuperacions ESO

Publicat a L'escola
Escrit per Secapestudis

Del 7 al 10 d'abril, es faran els exàmens de recuperació del 1r i 2n trimestre d'ESO. Si aneu a "Llegiu-ne més...", en l'arxiu adjunt hi trobareu els horaris (recordeu que serà en horari extraescolar) i l'aula on han d'anar.

És obligatori presentar-se a les classes ordinàries. Si no és així, pedran el dret a fer l'examen de recuperació.

dilluns, 23 de març de 2015 17:38

Premi Sambori-Ã’mnium

Publicat a L'escola
Escrit per Secapestudis

Dissabte, 21 de març, l'alumna de 1r de batxillerat Alba Spielmann va recollir el seu Premi Sambori Òmnium 2015, que va obtenir gràcies a un relat que havia escrit per a la classe de català. L'alumna de 2n d'ESO Mireia Prat, que no va poder assistir a l'acte, va ser una altra de les guardonades en aquesta edició del concurs. L'acte de lliurament de premis va tenir lloc al Teatre Orfeó Calellenc, a Callella. Les nostres alumnes han resultat guanyadores de la demarcació Serralada Litoral del certamen, i ara competiran amb alumnes de tot Catalunya en la fase catalana.

divendres, 27 de febrer de 2015 18:28

Setmana solidària

Publicat a L'escola
Escrit per Secapestudis

Aquesta setmana del 2 al 6 de març es celebra a l'escola la Setmana solidària. 

Aquí podeu trobar les reflexions que es treballaran a l'inici del dia.

Aquí hi trobareu informació sobre el projecte i les activitats de la setmana. Us animem a tots a participar.

La preinscripció és el tràmit que cal fer per ser admès per primera vegada en un centre sostingut amb fons públics, i també quan es vol canviar de centre.

Els terminis previstos de presentació de sol·licituds són:

Del 10 al 17 de març, per al segon cicle d'educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria.

Es mantenen els mateixos criteris generals i complementaris d’admissió d’alumnes i els barems que es van aplicar el darrer curs.

Podeu descarregar-vos el calendari, la documentació a aportar, barem, criteris de prioritat i la sol·licitud de preinscripció curs 2015-2016 (documents que trobareu adjunts si aneu a "llegiu-ne més"). Per a més informació consulteu AQUI.

Divendres 13 de febrer, ja ha arribat el gran dia, el dia que sortim ben guapos i guapes a la rua de Carnestoltes i us esperem a tots: pares, mares, avis...a les 16h sortirem per la porta del Carrer Mossèn Fornells encapçalats pel nostre gegant, en Mia, que s'apunta a totes les festes! Farem la volta pels carrers de sota de l'escola i tornarem a pujar per la Riera, entrant per la porta principal de l'edifici. No us ho podeu perdre! Visca el Rei Carnestoltes!

S'ha obert la inscripció per als alumnes matriculats fins a 2 anys enrere de 4t d'ESO que no van obtenir el títol de GESO i que van suspendre 5 o menys matèries. 

Pots passar pel centre per fer la matrícula del 16 al 27 de febrer del 2015 en horari de 9:00 a 13:00 o de 15:30 a 19:00 hores.

Les proves es realitzaran entre el 18 i 20 de març del  2015.

Pàgina 1 de 23

Connexió

BUTLLETINS

CERCADOR

You are here