logotopgCol.legi Maristes Valldemia Mataró
divendres, 27 de febrer de 2015 18:28

Setmana solidària

Publicat a L'escola
Escrit per Secapestudis

Aquesta setmana del 2 al 6 de mar√ß es celebra a l'escola la Setmana solid√†ria. 

Aquí podeu trobar les reflexions que es treballaran a l'inici del dia.

Aquí hi trobareu informació sobre el projecte i les activitats de la setmana. Us animem a tots a participar.

La preinscripci√≥ √©s el tr√†mit que cal fer per ser adm√®s per primera vegada en un centre sostingut amb fons p√ļblics, i tamb√© quan es vol canviar de centre.

Els terminis previstos de presentaci√≥ de sol¬∑licituds s√≥n:

Del 10 al 17 de març, per al segon cicle d'educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria.

Es mantenen els mateixos criteris generals i complementaris d’admissió d’alumnes i els barems que es van aplicar el darrer curs.

Podeu descarregar-vos el calendari, la documentaci√≥ a aportar, barem, criteris de prioritat i la sol¬∑licitud de preinscripci√≥ curs 2015-2016 (documents que trobareu adjunts si aneu a "llegiu-ne m√©s"). Per a m√©s informaci√≥ consulteu AQUI.

Divendres 13 de febrer, ja ha arribat el gran dia, el dia que sortim ben guapos i guapes a la rua de Carnestoltes i us esperem a tots: pares, mares, avis...a les 16h sortirem per la porta del Carrer Mossèn Fornells encapçalats pel nostre gegant, en Mia, que s'apunta a totes les festes! Farem la volta pels carrers de sota de l'escola i tornarem a pujar per la Riera, entrant per la porta principal de l'edifici. No us ho podeu perdre! Visca el Rei Carnestoltes!

S'ha obert la inscripci√≥ per als alumnes matriculats fins a 2 anys enrere de 4t d'ESO que no van obtenir el t√≠tol de GESO i que van suspendre 5 o menys mat√®ries. 

Pots passar pel centre per fer la matrícula del 16 al 27 de febrer del 2015 en horari de 9:00 a 13:00 o de 15:30 a 19:00 hores.

Les proves es realitzaran entre el 18 i 20 de mar√ß del  2015.

Avui, 30 de gener del 2015, hem celebrat a l'escola el Dia de la Pau i la No Viol√®ncia. Hem celebrat un acte senzill i ens han "visitat" grans persones, com ara el Papa Francesc, Rigoberta Mench√ļ, la Mare Teresa de Calcuta, Gandhi...hem cantat per la Pau i tots plegats hem recordat els valors de ser bones persones, d'ajudar l'altre i de lliutar tots junts per construir un m√≥n m√©s just. Video.

A la tarda els alumnes i mestres d'Infantil han pogut fer l'enlairada de globus des del pati amb molts desitjos de Pau, que arribin a tots aquells indrets que més ho necessiten!

Famílies i mestres, podeu treballar el dia de la Pau amb el material que trobareu en aquest enllaç.

Mestres, si aneu a "llegiu-ne més", trobareu les motivacions del BON DIA amb el testimoni de les vides de persones que han rebut el premi Nobel de la Pau.

En el document que trobareu adjunt si aneu a "llegiu-ne més", us informem dels horaris de les exposicions orals del vostre Treball de recera.

Podeu parlar amb el vostre tutor, si necessiteu més informació.

El proper dissabte 7 de febrer les portes de Valldemia estaran obertes per fer una visita guiada a l'escola. Per aquestes dates comen√ßa l'aventura de triar escola pels fills i a Valldemia oferim la possibilitat de fer una ruta per l'escola amb mestres de diferents etapes com a guies. La jornada de portes obertes tindr√† lloc al mat√≠, de 10:30 a 13:30h. La visita consta d'una primera part a c√†rrec de l'Equip Directiu del centre per tal de donar informaci√≥ sobre aspectes generals i verticals entre les diferents etapes.

Despr√©s hi ha una segona part on es mostren les aules i espais principals (classes, aules comunes, menjador, laboratoris...). Es fan grups redu√Įts per tal de fer millor aquest acompanyament. Us hi esperem!

I per concloure les grans setmanes prèvies al Nadal amb en Saquet, el vídeo de totes les classes d'ESO i Batxillerat amb el nostre protagonista

http://youtu.be/YYVw-NOmy-0

Pàgina 1 de 23

Connexió

BUTLLETINS

CERCADOR

You are here