logotopgCol.legi Maristes Valldemia Mataró

La música omple els patis del col·legi en la celebració de la patrona de la música. Diversos alumnes, organitzats pel professor de música Gustavo Legido, han amenitzat l'estona de l'esbarjo d'avui 21 de novembre. Diversos alumnes i professors han interpretat peces amb piano, saxo, veu, chello, bateria  i fins i tot amb harmònica i gralla. Tota una experiència per a les oïdes que es repetirà a la tarda, a la plataforma, quan els alumnes surtin del col·legi. Us hi esperem.

 

La música omple els patis del col·legi en la celebració de la patrona de la música. Diversos alumnes, organitzats pel professor de música Gustavo Legido, han amenitzat l'estona de l'esbarjo d'avui 21 de novembre. Diversos alumnes i professors han interpretat peces amb piano, saxo, veu, chello, bateria  i fins i tot amb harmònica i gralla. Tota una experiència per a les oïdes que es repetirà a la tarda, a la plataforma, quan els alumnes surtin del col·legi. Us hi esperem.

 

El col·legi celebra amb una jornada especial el Dia Universal dels Drets dels Infants i 25è aniversari de la Convenció dels Drets de l’Infant.

Avui,  20 de novembre, se celebra el Dia Universal de la Infància. Aquesta data és doblement significativa perquè el 20 de novembre de l'any 1959 es va signar la Declaració universal del drets de l'infant i també un 20 de novembre, trenta anys més tard, es va adoptar la Convenció dels drets de l'infant a l'Assemblea General de les Nacions Unides.

 Avui dijous,  amb motiu del Dia Universal dels Drets del Infants, el col·legi  ha organitzat una jornada especial per donar a conèixer, mitjançant el joc, la música, la lectura, la reflexió i la diversió, els drets dels infants. Des dels alumnes més petits fins als més grans, tots participem d’aquest dia.

Trobareu adjunt amb aquesta notícia un document PDF amb els drets que hem treballat.

 

El 22 de novembre se celebra cada any el dia de Santa Cecília, patrona dels músics, i a l’igual que els cursos passats, alumnes i professors del col·legi impregnaran de música el nostre centre.

El divendres 21 de novembre durant l’estona de pati es podrà sentir música a la plataforma interpretada per alumnes de l’escola i a partir de les 17:35h. Es farà el tradicional concert de Santa Cecília sota les arcades, on participaran alumnes, professors i tots aquells que vulguin interpretar alguna peça en directe.

Us hi esperem!

El dimecres 12 de novembre les classes es van fer a fora de les aules perquè tots els alumnes d'ESO i Batxillerat es van fer en diferents llocs. 1r d'ESO va anar a Banyoles a viure plenament com a éssers prehistòrics, tot fent eines i vivint en cabanes de palla i fang. Els de segon d'ESO van anar a Ripoll a descobrir la portalada del seu monestir i a fer un taller d'escriptura. Per la seva banda, els alumnes de tercer d'ESO van gaudir d'una visita guiada a la Sagrada Família de Barcelona, mentre que els de 4t d'ESO es van endinsar en el món dalinià tot visitant el Teatre Museu de Figueres i el castell de Púbol.

Els alumnes de Batxillerat, al seu torn, van poder escollir entre diverses sortides culturals que van triar per interessos personals o professionals futur. Així van poder triar entre anar a fer un taller de robòticaa la Salle de Barcelona, visitar el museu del cinema a Girona, el Cosmocaixa, el Born o l'Institut Guttman, l'hospital Trias i Pujol i l'Institut de recerca i investigació.

Podreu veure imatges de les sortides als sites de cada curs.

19 alumnes de Valldemia estan gaudint d'un intercanvi amb alumnes d'Eindhoven acompanyats de les professores Teresa i Sílvia.

En la seva estada estan gaudint fent pel·lícules, fent dibuixos, festes i classes, però sobretot estan convivint amb les famílies que es acullen i que després hauran d'acollir a casa seva.

A més de totes aquestes activitats acadèmiques i lúdiques els alumnes han cuinat menjars holandesos i han fet diverses menges catalanes com ara crema. Si voleu saber més informació sobre Einhdoven, podeu mirar aquest vídeo i si voleu veure fotografies dels alumnes i de les activitats que fan, podeu consultar el seu blog.

 

 

http://valldemia-eindhoven2014.blogspot.com.es/

Tal com hem informat per email a les famílies, s’ha iniciat el procés de renovació de membres del Consell Escolar de Maristes Valldemia.

Fins el proper divendres 14 de novembre es poden presentar candidatures d’alumnes, pares, mares, mestres i professors a la recepció de l’escola.

Les votacions seran el proper dimarts 25 de novembre.

Us animem a participar-hi!

Direcció

Benvolgudes famílies,

Aquest nou curs, des de la Pastoral educativa, encetem un nou projecte vinculat amb el lema d’enguany, “OBRINT PORTES”.

Busquem models de vida per posar nom a les aules i ens agradaria que totes les famílies hi poguéssiu participar. A les aules aquesta setmana ho hem treballat amb els vostres fill/es. Hem associat personatges i valors, ara us animem a treballar-ho conjuntament amb ells/es a casa.

A la part de sota teniu una petita butlleta per omplir amb els vostres models de vida. Així tots junts serem partícips d’aquest projecte.

Acosteu-vos a l’aparador que trobareu a la plataforma del pati sota les arcades, juntament amb una porta hi  trobareu una bústia on dipositar la vostra butlleta.

ANIMEU-VOS! POSEU-LI UN NOM!                                                                    

Gràcies per la vostra col·laboració!

Aquest matí, 8 alumnes de 6è de primària (el Pedro, el Joan, la Mariona, l'Elena, el Martí, la Janina, la Marina i l'Eduard) han volat cap a Dinamarca amb la Lídia i el Joan per passar quatre dies que segur seran increïbles. Aquest és un dels viatges del projecte Comenius, que es va començar el curs passat quan els alumnes cursaven 5è.  Allà es trobaran amb alumnes de França, Irlanda, Anglaterra i Dinamarca i estan allotjats amb famílies daneses de l'escola d'acollida. Al mes de maig rebrem a Mataró la visita d'alumnes i mestres de totes aquestes escoles.

Podem seguir les activitats i tot el que faran aquests dies a través del següent blog:

http://valldemiacomeniusgoestodenmark.blogspot.com.es/

Pàgina 1 de 21

Connexió

BUTLLETINS

CERCADOR

You are here