logotopg
Col.legi Maristes Valldemia Mataró
dimarts, 1 de juliol de 2014 20:07

Feines d'estiu d'ESO i Batxillerat

Publicat a Feines d'estiu
Escrit per Secapestudis

Aquells alumnes que hagin de recuperar alguna matèria han de presentar-se als exàmens de recuperació que es faran el dia 2 i 3 de setembre. Per tal de recuperar la matèria, els alumnes han de lliurar obligatòriament el dia de l'examen la feina que trobaran en aquest enllaç: deuresdestiu.maristesvalldemia.com

A continuació trobareu els horaris del servei de venda de llibres de text i materials del proper curs, i en documents adjunts en PDF, el llistat de llibres de cada curs per al proper curs 2014-15. Cada PDF inclou per a cada llibre l'àrea de la matèria, el títol complert, la col·lecció o projecte al que pertany, l'editorial, l'ISBN i, en alguns casos, alguna observació.

Compte! Els llibres d'angl√®s de Batxillerat han canviat.  

Aquest tercer trimestre està arribant al final i això vol dir que el curs 13-14 també s'està acabant. Ha estat curt però s'ha pogut treballar força. Al llarg d'aquesta setmana us arribarà l'informe d'avaluació dels vostres fills/es. Per tal de poder tenir més informació de què hem treballat i com s'ha avaluat cada un dels apartats, a continuació trobeu els documents PDF de cada un dels nivells (de 1r a 6è de Primària).

Aprofitem per desitjar-vos un molt bon estiu! Ens veiem el curs vinent amb ganes de continuar creixent i aprenent plegats!

..:: CURS 2014-15 ::..

Ja s’ha publicat la convocatòria de sol·licitud d’ajuts individuals de menjador que concedeix el Consell Comarcal a través de la Direcció d'Ensenyament Municipal per al proper curs 2014-15.

després de gairebé tres dies sencers de colònies, aquesta tarda arriben a l'escola els nens i nenes d'Infantil. han estat tres dies i dues nits plens d'emocions, gaudint d'activitats i sorpreses cada dia, ajudant a personatges fantàstics, fent activitats del circ...quan tornin ens hauran d'explicar moltíssimes coses!

Ahir al vespre la dutxa va anar molt b√© i a la nit tots van "caure" al llit de seguida. Aquest mat√≠ el temps acompanya molt i fa solet, aix√≠ doncs a gaudir de les √ļltimes hores enmig de la natura.

Us esperem!

Avui dimecres ha començat l'aventura de colònies pels nens i nenes d'INfantil. Tots tres cursos, P3, P4 i P5 han marxat aquest matí amb mestres i monitors. Tots han arribat bé a les diferents cases i el temps aguanta. El cel està tapat, però no plou. Després de carregar energia amb l'esmorzar, comencen les activitats programades. Recordem que P3 està a Mas Banyeres, P4 a Can Miqueló i P5 a la Llobeta. S'ho passaran d'allò més be!

Aquest mat√≠ han marxat cap a Turquia els alumnes que participen al programa Comenius, acompanyats de les professores Lorena i Teresa. 

En aquest enlla√ß podeu seguir les seves viv√®ncies: 

http://valldemiagoestoankara2014.blogspot.com.es/

Tamb√© mitjan√ßant twitter: 

Twitter -- @ComeniusBeAnoth 


Com ja sabeu, prop de 300 nenes del nord-est de Nigèria continuen segrestades pel grup gihadista armat Boko Haram, Aquesta organització es manifesta en contra de l’escolarització de la dona.

Aquesta acció de segrest, vulnera directament la declaració universal dels drets humans, concretament els articles 3, 4 i 26, així com la Convenció sobre els drets del Infant.

Per a sol¬∑licitar el seu alliberament, aquest dimecres 14 de maig a les 11h, tots els alumnes i mestres hem fet aquest acte. 

foto maristes valldemia petit

 Per tal de facilitar el pagament de llibres i material escolar del proper curs, oferim a les fam√≠lies la possibilitat de fraccionar-ne la despesa, tamb√© durant els mesos d‚Äôestiu, a trav√©s d‚Äôun rebut bancari, o b√© en efectiu o targeta, i aix√≠ alleugerir les despeses pr√≤pies dels mesos de setembre i octubre.

Pàgina 1 de 20

Connexió

BUTLLETINS

CERCADOR

You are here